Welkom bij Silimpex

Silimpex is gespecialiseerd in de import van jonge gebruikte Duitse automobielen, welke in de meeste gevallen nog onder de fabrieksgarantie vallen. Door een uitstekende kennis van de Duitse automarkt en zeer goede contacten met Duitse merkdealers, kunnen wij deze auto's tegen zeer scherp concurrerende prijzen aanbieden.
Daarnaast hebben deze auto's veelal minder km's en meer standaard opties dan vergelijkbare auto's in Nederland. Kortom een importauto loont wel degelijk.
De bij de auto's vermelde prijzen zijn inclusief keuring RDW, BPM, kentekening, afleveringskosten en fabrieksgarantie. Zo weet U waar U aan toe bent, zonder verrassingen. Wilt U (deels) zelf importeren; informeer dan naar de nog scherpere prijzen. Wilt U weten of een door U gewenste auto door ons te leveren is, en voor welke prijs; stuur ons dan een mailtje en U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Met vriendelijke groet,

Silimpex

Aangezien wij veel onderweg zijn om voor U de beste auto's te zoeken, vragen wij U vriendelijk om een afspraak te maken voor Uw bezoek, zodat wij U alle aandacht die U als klant verdient, kunnen geven.